Održan Lovački bal Sisačko-moslavačke županije

Sisak-Nastavljajući sada već tradcionalni običaj, 23. studenog u organizaciji Lovačkog saveza Sisačko-moslavačke županije, održan je Lovački bal.

Iako je vrhunac lovačke sezone, odaziv je i ovaj put bio više nego očekivan. Velika dvorana ugostiteljskog objekta ”Rajski dvori” bila te taman dovoljna da primi gotovo 300 lovaca, ljubitelja lova i prijatelja, te članova njihovih obitelji.

 

Doček je počeo već na samom ulazu gdje su svi uzvanici dočekani uz zvuke lovačkih rogista.

Kroz kratki službeni dio Lovačkog bala sudionike je proveo Vlado Kireta, predsjednik Lovačkog saveza SMŽ. Nakon državne himne koju su naravno izveli rogisti Lovačkog saveza Sisačko-moslavačke županije, prisutni su se i minutom šutnje oprostili od lovcaca koji su nas napustili u ovoj godini , i podsjetili na sve poginule i umrle hrvatske branitelje, od kojih je upravo u Sisačko-moslavačkojh županiji najveći dio bio upravo iz redova lovaca. Službeni dio završio je pozdravom svima, te željom da se ova večer produži do jutra.

Kako je i običaj, bal je otvorio predsjednik Lovačkog saveza SMŽ Vlado Kireta sa suprugom.

Za dobru atmosferu pobrinula se grupa ”Serbus” koji su i inače stalni pratitelji lovačkih fešti i zabava. Za piće i lovačku večeru pobrinule su se same lovačke udruge, tako da je večer nastavila u brojnim sljedovima ukusnih lovačkih delicija.

Boris Savić

FOTOGALERIJA


Ispis   E-mail