Održan Božićni bal Lovačkog saveza Sisačko-moslavačke županije

Tradicionalni lovački bal lovaca Sisačko-moslavačke županije, ponovno je uspješno održan kao lovački uvod u božićne i novogodišnje blagdane.

Kao i prethodnih godina bal je održan u prostorima Rajskih dvora u Jazveniku, dovoljno velikom prostoru da primi gotovo 350 gostiju.

Sve uzvanike, lovce, njihove supruge , prijatelje lova dočekao je i pozdravio Vlado Kireta, predsjednik Lovačkog saveza Sisačko-moslavačke županije.

Ove godine balu je prisustvovao i Mihael Jurić zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije, koji je pozdravio sve prisutne te zaželio balgoslovljene božićne blagdane i uspješnu Novu godinu te još jednom ponovio želju za uspješnom suradnjom sa lovcima i njihovim predstavnicima.

Uslijedio je kratki pozdravni govor Vlade Kirete, nakon kojeg je pozvao članove Izvršnog odbora LS SMŽ da sa svojim suprugama prim plesom otvore bal.

Plesni podij se napunio u trenutku i zabava je počela i trajala do sitnih noćnih sati. Naravno, za dobro raspoloženju i muziku po izboru bili su zaduženi Dinacordi-Luna band, koji su godinama muzički oslonoca ovog bala.

Boris Savić

::::FOTOGALERIJA:::::


Ispis   E-mail