LD ”Jelen” Hrvatska Dubica, održana izborna skupština PDF Ispis E-mail
Autor Boris   
Četvrtak, 30 Ožujak 2017 10:39

Hrvatska Dubica-Redovna, izvještajna skupština LD ”Jelen” Hrvatska Dubica, održana je u zadnjoj nedjelji ožujka i poklopila se sa Izbornom skupštinom udruge, koja je održana u nastavku sjednice.

Nakon utvrđivanja potrebne većine, te izbora radnih tijela, skupštinu je otvorio predsjedavajući skupštine Milan Ćorić, inače lovnik društva.

Službeni dio skupštine otvorio je predsjednik društva, Matija Mikulić, koji je izvjestio po radu društva u 2016. godini, te naglasio da je 2015/2016. sezona prošla bez ikakvih problema, a sve prema programu i planu društva.Istaknuo je sudjelovanje u proslavi dana općine Hrvatska Dubica, te organiziranje Kupa Općine u natjecanju u gađanju letećih meta.

Posebno je naglasio, da je pokrenut postupak povrata lovišta u nekadašnje granice, a koje su društvu promjenjene bez njegove suglasnosti. U samom postupku povratka lovišta obavljeni su razgovori sa na nadležnim ministarstvom i predstavnicima Hrvatskih šuma, te se očekuje pozitivno rješenje ovog , za društvo, velikog problema.

Također u prošloj lovnoj sezoni je podnesen zahtjev za novi , 10- godišnji zakup, te izradu lovno gospodarske osnove, što je sve uspješno i na vreme učinjeno.

Nakon izvješća predsjednika, te lovnika, lovočuvara i nositelja lovno godspodarske osnove uslijedilo je jednoglasno privahvaćanje izvješća, te davanje razrješnica dosadašnjem vodstvu društva.

Nakon službenog prijedloga i njegovog objašnjenja, jednoglasno je potvrđeno dosadašnje vodstvo i tjela društva i za slijedeće razdoblje od četiri godine.

Na kraju službenog dijela skupštine, prisutnim lovcima se obrati i Ivo Žinić, župan Sisačko-moslavačke županije, čestitajući nanovo potvrđenom vodstvu društva, uz podsjećanje da je Sisačko-moslavačka županija i dalje tu da , ovakvim udrugama pomaže u njihovom radu.(Boris Savić)

::::FOTOGALERIJA:::::


Ažurirano: Četvrtak, 30 Ožujak 2017 10:44